Θεσσαλονίκη: Νεκρός ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Ωραιόκαστρο
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, με θύμα έναν ποδηλάτη.
Ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο δρόμο που συνδέει το Παλαιόκαστρο με τη Νεοχωρούδα παρέσυρε ποδηλάτη ηλικίας περίπου 60 ετών.
Τον άτυχο ποδηλάτη παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε σοβαρά τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία.
Και δεύτερο τροχαίο με ποδηλάτη μέσα σε λίγες ώρες
Ένα αγόρι δέκα ετών είναι ο δεύτερος ποδηλάτης, ο οποίος είχε ατύχημα έπειτα από σύγκρουση με Ι.Χ. μέσα σε λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη. Το ποδήλατο που οδηγούσε το αγόρι συγκρούστηκε με Ι.Χ. στην οδό Αργυροκάστρου στον Εύοσμο, στις 11 το πρωί.
Ο ανήλικος, που φέρει κακώσεις κεφαλής, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου υποβλήθηκε στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο. Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου, οι κακώσεις είναι ελαφρές.
Συντρίμμια παντού: Βίντεο μέσα από το διαμέρισμα όπου έπεσαν οι βόμβες διασποράς στο Τελ Αβίβ και σκότωσαν το ηλικιωμένο ζευγάρι
10:43
Συμφωνία AKTOR - BNI Foundation για έρευνα και εκμετάλλευση μεταλλευτικών πόρων στην Αλβανία
10:38
Ισραηλινά ΜΜΕ λένε ότι «χτυπήθηκε» ο υπουργός Πληροφοριών του Ιράν
10:35
Βραδιά Champions League με σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr
10:34