Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στη Θεσσαλονίκη
Αποκαταστάθηκε στις 15:30 το μεσημέρι η ηλεκτροδότηση σε τμήματα των περιοχών Αναλήψεως, Βούλγαρη και Μαρτίου στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, που επηρεάστηκαν από διπλή βλάβη που προέκυψε σε υπόγειο καλώδιο Μέσης Τάσης, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.
Η πρώτη βλάβη στο υπόγειο καλώδιο προέκυψε περί τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα και στη συνέχεια, γεγονός εξαιρετικά σπάνιο όπως επισημαίνει ο Διαχειριστής, προέκυψε και δεύτερη βλάβη περίπου δύο ώρες μετά, στερώντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα εφεδρικής τροφοδοσίας που υφίσταται στα υπόγεια καλώδια.
Τονίζει ακόμα ότι τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ κινητοποιήθηκαν άμεσα για τον εντοπισμό της διπλής βλάβης, ξεκινώντας τις εργασίες αποκατάστασης εν μέσω ιδιαίτερα δύσκολων συνθηκών, με δεδομένο ότι επρόκειτο για υπόγειο καλώδιο.
Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει συγγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και διαβεβαιώνει πως καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ταχύτερη εξυπηρέτησή τους.
Πάνω από 40 σχολικές αυλές γίνονται πιο «πράσινες» και δροσερές στην Αθήνα
15:34
Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Άνω των 20 δισ. ευρώ οι ρυθμίσεις οφειλών
15:25
«Οδύσσεια»: Το ιταλικό νησί Φαβινιάνα ετοιμάζεται για κύμα τουρισμού λόγω της ταινίας του Νόλαν
15:15
Σε εξέλιξη η επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην ΒΙΠΕ Κορωπίου - Μήνυμα 112 για ετοιμότητα
15:06