Τραγωδία στην Ημαθία: Φονικό τροχαίο με σύγκρουση τριών Ι.Χ.
Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός σύγκρουσης τριών αυτοκινήτων που σημειώθηκε στη 1.30 μετά το μεσημέρι, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο ύψος του Παλαιοχωρίου, όταν, υπό συνθήκες που ερευνώνται, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 35χρονος και κινούταν στο ρεύμα προς Βέροια, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο διερχόμενα οχήματα.
Από τα συντρίμμια του πρώτου αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός του, ενώ οι άλλοι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν με τραύματα στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας.
Η κυκλοφορία στο σημείο διεκόπη για λίγη ώρα προκειμένου να απομακρυνθούν τα τρία οχήματα από το οδόστρωμα.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Πλατέος.
Λίβανος: Τουλάχιστον 52 νεκροί και περισσότεροι από 150 τραυματίες εξαιτίας ισραηλινών πληγμάτων
21:35
AEGEAN: Νέες ακυρώσεις πτήσεων από και προς χώρες της Μέσης Ανατολής
21:26
Επικοινωνία Κακλαμάνη - Δημητρίου: «Η Ελλάδα βρίσκεται δίπλα στην Κύπρο στις δύσκολες στιγμές»
21:15
LIVEVLOG: Προσαγωγή ενός Γεωργιανού για κατασκοπεία στη Σούδα- Ερευνάται το ψηφιακό υλικό που κατείχε
21:05