Απορρίφθηκε για τρίτη φορά το αίτημα Κουφοντίνα για άδεια
Για τρίτη φορά το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου απέρριψε με βούλευμά του το αίτημα για χορήγηση άδειας στονΔημήτρη Κουφοντίνα.
Λίγες ημέρες μετά την απορριπτική πρόταση της εισαγγελέως, οι δικαστικοί λειτουργοί συντάχθηκαν με τη δική της εισήγηση.
Όπως είναι γνωστό, η εισαγγελέας παρά το γεγονός ότι ο νέος Κώδικας μετατρέπει σε πλημμέλημα αντί κακούργημα τη στάση που αποδόθηκε στον Δ. Κουφοντίνα και ως εκ τούτου εκλείπει το κώλυμα για την εφαρμογή του νόμου είχε πει και πάλι «όχι» στο αίτημα του πολυισοβίτη της 17 Νοέμβρη.
Το εισαγγελικό σκεπτικό βασίζεται στο ότι ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια δεν έχει μεταμεληθεί αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχει επέλθει ηθική βελτίωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το αίτημα του Κουφοντίνα επανακρίθηκε από το δικαστικό συμβούλιο μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου που είχε αναιρέσει το προηγούμενο απορριπτικό βούλευμα του ίδιου δικαστικού συμβουλίου.
Παγκράτι: Η νεκροψία θα ρίξει φως στο θάνατο 63χρονου που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα
08:42
Η Rolls-Royce Phantom Regatta θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα γιοτ για την άσφαλτο
08:40
Πώς ο καθιστικός τρόπος ζωής αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου, σύμφωνα με νέα μελέτη
08:28
Σοβαρό τροχαίο με πατίνι στο Λουτράκι: 16χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο
08:24