Ανάληψη ευθύνης για την κλοπή της κάλπης στα Εξάρχεια
Η ομάδα «Καλποθήρες εμπρηστές» με ανακοίνωση της σε γνωστό σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου ανέλαβε την ευθύνη για την κλοπή κάλπης από το 33ο εκλογικό κέντρο Αθηνών στα Εξάρχεια.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την εισβολή στο 33ο εκλογικό κέντρο Αθηνών λίγα λεπτά πριν την λήξη της διαδικασίας, όπου απαλλοτριώσαμε μία κάλπη».
Το περιστατικό έλαβε χώρα στο εκλογικό κέντρο στην οδό Κωλέττη λίγο πριν από τις 7 το απόγεμα και στο σημείο υπήρξε άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας.
«Λίγα δευτερόλεπτα μετά παραδώσαμε το εσωτερικό της κάλπης στη μόνη μοίρα που του αξίζει: τη φωτιά», αναφέρεται, ακόμη στην ανακοίνωση, που κάνει λόγο για ένα «θερμό καλωσόρισμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία».
e-ΕΦΚΑ: Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Αυγούστους και Σεπτεμβρίου
05:00
Δήμος Αθηναίων: Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 534 προσλήψεις - Στην καθαριότητα σχολείων
04:00
Φορολογικές Δηλώσεις: Έως πότε υποβάλλονται - Οδηγός και Διόρθωση Λαθών μέσω myAADE
03:00
Τι κερδίζουν εργαζόμενοι και επιχειρήσεις από τις τρεις μεγάλες αλλαγές του ασφαλιστικού
02:00