ΕΛΛΑΔΑ

Ο σύζυγός της δολοφόνησε την 37χρονη στην Κοζάνη

Ο σύζυγός της δολοφόνησε την 37χρονη στην Κοζάνη
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επαληθεύτηκε το χειρότερο σενάριο για την αγνοούμενη 37χρονη μητέρα τριών παιδιών στην Κοζάνη. Μετά τον εντοπισμό της σορού, ο άνδρας της ομολόγησε ότι τη σκότωσε.

Οι αρχές εντόπισαν το άψυχο πτώμα της σε έκταση που ανήκει στον σύζυγό της. Ακολούθως, ο άνδρας της, ο οποίος και είχε δηλώσει την εξαφάνισή της, ομολόγησε ότι αυτός την σκότωσε και κατόπιν την έθαψε στο χωράφι του, φροντίζοντας να καλύψει τα ίχνη του με τη φρέζα, ισιώνοντας το χώμα.

Ο συζυγοκτόνος είπε στους αστυνομικούς ότι στη μοιραία συνάντηση αυτή του είπε ότι θέλει να χωρίσουν. Αφού την ξυλοκόπησε και την έπνιξε με τα χέρια του την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητό του, την μετέφερε και την έθαψε στο χωράφι. Την Κυριακή τα ξημερώματα για να μην το δει κανείς και κινήσει υποψίες πήγε και φρέζαρε όλο το χωράφι μην τυχόν και περάσει κάποιος και δει ένα σημείο σκαμμένο. Μετά πήγε και δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία. Ο πατέρας του συζυγοκτόνου έλεγε στους αστυνομικούς ότι βαθιά μέσα του φοβόταν μήπως είχε συμβεί κάτι και ο γιος του έχει σχέση και γιατί τις τελευταίες ημέρες τον έβλεπε πολύ αναστατωμένο. Την ώρα του εγκλήματος τα παιδιά κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο.

Η αστυνομία θεωρούσε τον άνδρα της από την αρχή ύποπτο. Κατά τη διάρκεια των ερευνών εξέτασε το χωράφι και διαπίστωσε ότι ήταν φρεζαρισμένο πρόσφατα, χωρίς ουσιαστικό λόγο καθώς είναι κάτι που δεν κάνουν οι αγρότες αυτήν την εποχή. Στη συνέχεια άρχισαν να του παίρνουν κατάθεση κατά τη διάρκεια της οποίας προσπαθούσε να μπερδέψει τις αρχές με τις συνεχείς αντιφάσεις του. Όταν όμως, η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα της γυναίκας, ομολόγησε το έγκλημά του.

Η Ανθή, η οποία ήταν μητέρα ενός οκτάχρονου αγοριού και δύο εξάχρονων δίδυμων κοριτσιών, δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής από το περασμένο Σάββατο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ