Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στα Χανιά - Υποψίες ότι ανήκει στην αγνοούμενη βιολόγο
Νεκρή φαίνεται ότι εντοπίστηκε η Αμερικανίδα βιολόγος, Σουζάν Ίτον, η οποία αγνοείτο στην Κρήτη από τις 2 Ιουλίου.
Όπως μεταδίδει το flashnews.gr, το πτωμα γυναίκας που εντοπίστηκε σε σπηλιά στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά πιστεύεται ότι ανήκει στην Αμερικανίδα βιολόγο.
Εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 10 χλμ. από το σημείο που είχε εξαφανιστεί, στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης όπου παρακολουθούσε διεθνές επιστημονικό συνέδριο.
Στο σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα της γυναίκας, έχουν σπεύσει οι αστυνομικές Αρχές αλλά και ειδικά κλιμάκια ερευνών για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί.
Η Ίτον είχε φτάσει στο Κολυμπάρι Χανίων για να συμμετάσχει σε συνέδριο στην Ορθόδοξο Ακαδημία.
Η οικογένειά της πίστευε ότι πήγε για τρέξιμο και δεν επέστρεψε ποτέ στο ξενοδοχείο της, όπως γράφουν στη σελίδα «Searching for Suzanne» (σ.σ. Αναζητώντας τη Σουζάν) που δημιούργησαν στο Facebook.
Όλα τα προσωπικά αντικείμενα της 59χρονης -μεταξύ των οποίων το πορτοφόλι της, το κινητό της, το διαβατήριό της και μετρητά- βρέθηκαν μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. Ωστόσο, έλειπαν τα αθλητικά παπούτσια που φορούσε όταν πήγαινε για τρέξιμο.
Η Ίτον ήταν μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος του Βρετανού επιστήμονα Τόνι Χάιμαν.
Η Χαρά Κοντοχρήστου πατάει γκάζι στο Allwyn Game Time
13:33
Επικεφαλής MI5: Το επόμενο στρατηγικό σοκ δεν θα μοιάζει με το προηγούμενο
13:20
Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στο Μαρκόπουλο Αττικής - Σηκώθηκαν εναέρια μέσα
13:17
Σιγκαπούρη: Άνδρας έχασε δίκη για τα 369.000 δολάρια που έδωσε ως δώρο στη πρώην σύντροφό του
13:13