Διευκρινίσεις από Μαξίμου για τις παραιτήσεις Δρόσου από ΕΡΤ και Ψύλου από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διευκρινίσεις για τις παραιτήσεις του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΡΤ Γιάννη Δρόσου και του προέδρου του ΑΠΕ-ΜΠΕ Μιχάλη Ψύλου δίνουν κύκλοι του Μαξίμου.
«Ουδείς ζήτησε τις παραιτήσεις των κ. Δρόσου και Ψύλου. Και οι δυο τις υπέβαλαν χωρίς καμία προηγουμένη επικοινωνία της νέας κυβέρνησης μαζί τους», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ όπως και ο πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Τύπου και κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα και του υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.
Ο κ. Πέτσας τους ευχαρίστησε και τους ζήτησε να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρις ότου διεξαχθεί και ολοκληρωθεί η διαδικασία που προβλέπεται για την αντικατάστασή τους.
ΕΛΛΑΔΑ
Χειροπέδες σε 22χρονο στο «Ελ. Βενιζέλος» για χιλιάδες λαθραία καπνικά προϊόντα
21:54
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μήνυμα Δένδια στην Τουρκία: Παραγωγή 15.000 drones ετησίως και 522 νέα οχυρωματικά έργα
21:45
ΚΟΣΜΟΣ
«Να ετοιμάσουν βαλίτσες»: Το Ισραήλ σχεδιάζει τον πλήρη εκτοπισμό των Παλαιστινίων- Σχέδιο επταετίας
21:38
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανδρουλάκης: Επαναφορά 13ης σύνταξης, προστασία πρώτης κατοικίας και έλεγχος απευθείας αναθέσεων
21:31
TECH