ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Μίλησαν» οι υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα των δραστών

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Μίλησαν» οι υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα των δραστών

Νέα στοιχεία στην υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σοκάρει η ανάλυση των στοιχείων από τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα των δύο κατηγορουμένων για το βιασμό και την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, Ελένης Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, ο υπολογιστής του 21χρονου Έλληνα κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη έδειξε ότι ελάχιστες ώρες μετά τη δολοφονία της, αναζητούσε επίμονα μέσω facebook μια κοπέλα με τα αρχικά Α.Χ.

Ο νεαρός της έστελνε μηνύματα και της έκανε επανειλημμένες κλήσεις, με την κοπέλα να του απαντάει τρεις ημέρες αργότερα.

-A.Χ σε 21χρονο: Ρε μην με παίρνεις τηλ. Θα μου δημιουργήσεις πρόβλημα.

-21χρονος: Sorry

Μετά από αυτή την απότομη απάντηση, αναζήτησε άλλες τέσσερις κοπέλες μέσω facebook.

Νέα στοιχεία μετά την άρση των δεδομένων

Το δεύτερο στοιχείο που σοκάρει είναι ότι το βράδυ της δολοφονίας ο 21χρονος κατηγορούμενος αναζήτησε ταινίες πορνό. Την επόμενη ημέρα μπήκε σε τοπική ιστοσελίδα της Ρόδου και διάβασε την είδηση για τη νεκρή κοπέλα που είχε εντοπιστεί στη θάλασσα.

Η έκπληξη από την άρση των δεδομένων του υπολογιστή ήταν ότι ο 23χρονος Αλβανός κατηγορούμενος έγινε φίλος στο facebook με την Ελένη Τοπαλούδη, μόλις μία ημέρα πριν το βιασμό και τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, δηλαδή στις 26 Νοεμβρίου 2018.

Επικοινώνησε ελάχιστα με τον Έλληνα μέσω facebook, ενώ μετά τη δολοφονία, μπήκε δύο φορές στο προφίλ της Ελένης Τοπαλούδη. Οι αρχές κατάφεραν να ανακτήσουν δεδομένα τρεις μήνες μετά. Σε αυτό το διάστημα, ο ίδιος ή κάποιος άλλος μπήκε και βγήκε από τον λογαριασμό του 13 φορές.

Ο 21χρονος μέχρι και τη σύλληψή του φαίνεται να ανταλλάσσει μηνύματα και με φίλο του για βόλτες και γυμναστική... σαν μην είχε συμβεί τίποτα!

Η συνάντηση των δύο δραστών πριν τη σύλληψή τους

Όπως αποκάλυψε στη δεύτερη κατάθεσή του στις αρχές ο πατέρας του Έλληνα, οι δύο κατηγορούμενοι συναντήθηκαν πριν τη σύλληψή τους. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας του Έλληνα:

«Ο Αλβανός ήρθε στο σπίτι δυο ημέρες μετά το περιστατικό. Πήγε στο δωμάτιο του γιου μου και δεν έκατσε μέσα ούτε πέντε λεπτά. Όταν τους συλλάβανε, φαντάστηκα ότι εκείνη την ημέρα ο Αλβανός ήρθε να τσεκάρει αν ο γιος μου είχε πει τίποτα. Όταν τον γνώρισε, μου ζήταγε συνεχώς χρήματα. Ο γιος μου ήταν ένα παιδί ανώριμο πνευματικά και οι άλλοι το εκμεταλλεύονταν».

Ο τηλεοπτικός σταθμός Star αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι την ώρα του στυγερού εγκλήματος, στο σπίτι στους Πεύκους η γιαγιά του Έλληνα βρισκόταν στο από κάτω διαμέρισμα και ο θείος του στο διπλανό.

Η γυναίκα κατέθεσε στις αρχές πως άκουσε τους νεαρούς και την κοπέλα να μπαίνουν στο σπίτι και απόρησε με την ώρα. Δεν άκουσε φωνές ούτε φασαρία μέχρι και τα ξημερώματα που έφυγαν από το σπίτι.

Οι κατηγορούμενοι έχουν ομολογήσει ότι επέστρεψαν για να καθαρίσουν και να εξαφανίσουν τα στοιχεία του εγκλήματος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



ΔΗΜΟΦΙΛΗ