Καιρός: Κεραυνός έπεσε πάνω σε σπίτι στον Εύοσμο
Πολλά είναι τα προβλήματα που εμφανίζονται στη Βόρεια Ελλάδα από την έντονη κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή.
Στη περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη ένας κεραυνός έπεσε πάνω σε σπίτι.
Καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους και έντονη βροχόπτωση έπληξε τη Θεσσαλονίκη, όπου έπεσαν δέντρα σε Αγία Τριάδα και Άσσηρο.
Πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν νωρίτερα και στην Κεντρική Μακεδονία. Η κακοκαιρία αυτή έπληξε και τη Χαλκιδική, όπου χωρίς ρεύμα είναι οικισμοί στην Κασσάνδρα και στη Σιθωνία.
Προβλήματα από την κακοκαιρία προκλήθηκαν και στη Θράκη και συγκεκριμένα στη Ροδόπη, όπου η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει για κοπές δέντρων και αντλήσεις υδάτων.
Αναλυτικά, η Πυροσβεστική Υπηρεσία επενέβη για κοπές δέντρων σε 17 περιπτώσεις σε Κομοτηνή, Σάπες, Ίασμο και ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Επίσης, οι πυροσβέστες προχώρησαν σε αντλήσεις υδάτων σε 6 περιπτώσεις στον Ίασμο και σε δύο στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.
Μέχρι πότε ισχύουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
01:00
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαρτίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
00:30
Βέλγιο: Ο πρίγκιπας Λοράν λέει ότι συνάντησε δυο φορές τον Τζέφρι Έπστιν
23:59
Επιθεώρηση Εργασίας: Ιστορικό υψηλό, με 82.412 ελέγχους και 53,4 εκατ. ευρώ πρόστιμα το 2025
23:53