ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση – Ποια είναι η κατάσταση των τραυματιών

Χαλκιδική: Αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση – Ποια είναι η κατάσταση των τραυματιών
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Μέχρι το απόγευμα θα έχει αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές της Χαλκιδικής, όπως ξεκαθάρισε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Στις επόμενες τρεις-τέσσερις ώρες θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στον Μαρμαρά, τα Σήμαντρα και το κάμπινγκ στη Σάρτη, είπε.

Άλλες περιοχές της ανατολικής Κασσάνδρας που παραμένουν χωρίς ρεύμα θα ηλεκτροδοτηθούν σταδιακά μέχρι νωρίς το απόγευμα, καθώς αποκαταστάθηκαν οι πέντε μεταλλικοί ιστοί με ηλεκτροφόρα καλώδια που είχαν υποστεί σημαντικές βλάβες.

Παράλληλα, ο κ. Χαρδαλιάς γνωστοποίησε πως η κατάσταση της ηλικιωμένης γυναίκας που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης είναι σταθερή αλλά κρίσιμη.

Τα τέσσερα από τα παιδιά που είχαν τραυματισθεί, πήρα εξιτήριο. Το πέμπτο θα παραμείνει προληπτικά και θα αποχωρήσει τη Δευτέρα, όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο ίδιος.

Στο Παπανικολάου νοσηλεύονται η γυναίκα και ακόμη 7 άτομα, 5 είναι οι τραυματίες στο Νοσοκομείο Πολυγύρου. Ενδεχομένως να δοθούν και άλλα 2-3 εξιτήρια εντός της ημέρας

«Όλα τα συνεργεία παραμένουν στην περιοχή και ο νομός Χαλκιδικής εξακολουθεί να είναι σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ