Νάξος: Λειτουργεί κανονικά το αεροδρόμιο μετά το αεροπορικό ατύχημα
Σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε το αεροδρόμιο της Νάξου, μετά την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του, όταν αεροσκάφος που ήταν έτοιμο προς απογείωση βγήκε εκτός πορείας.
Υπενθυμίζεται ότι χθες Παρασκευή, προκλήθηκε αναστάτωση όταν αεροπλάνο βγήκε εκτός διαδρόμου, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε χαντάκι, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τραυματισμοί.
Η απομάκρυνση του αεροσκάφους έγινε από κλιμάκιο τεχνικών, που ξεκίνησαν τη διαδικασία το βράδυ της Παρασκευής και ολοκλήρωσαν το έργο τους τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.
Ο δήμαρχος Νάξου, Δημήτρης Λιανός ανέφερε στο OPEΝ ότι η απομάκρυνση του αεροσκάφους έγινε σήμερα το πρωί στις 6:00, ενώ ήδη έγινε η πρώτη επιβίβαση επιβατών.
Σύμφωνα, με όσα ανέφερε στο Newsbomb.gr ο αερολιμενάρχης Κωνσταντίνος Κοντοστέργιος, το αεροπλάνο ήταν στην έναρξη της διαδικασίας προς απογείωση από το αεροδρόμιο της Νάξου για Αθήνα και είχε ξεκινήσει την τροχοδρόμηση.
Ωστόσο, ένας λάθος χειρισμός έριξε το αεροπλάνο σε χαντάκι, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.
Οι 40 επιβάτες της πτήσης μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Νάξου, προκειμένου να αναχωρήσουν με πλοίο για την Αθήνα.
Σε ισχύ τα νέα όρια συναλλαγών μέσω IRIS - Τι ισχύει για τις εμπορικές πληρωμές
00:30
Η ανάπτυξη ευρωπαϊκών στρατευμάτων στη Γροιλανδία δεν αλλάζει κάτι για τον Τραμπ, λένε οι ΗΠΑ
23:57
Το Ιράν ανέστειλε 800 εκτελέσεις που ήταν προγραμματισμένες για χθες, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο
23:48
Βενεζουέλα: Η Ροντρίγκεζ προωθεί μεταρρυθμίσεις στο πετρέλαιο και άνοιγμα σε ξένες επενδύσεις
23:36