Αποκλειστικό: Ενισχύεται με 500 αστυνομικούς η ΔΙΑΣ
Βασικό «εργαλείο» για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας του δρόμου αποτελεί η ΔΙ.ΑΣ. για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τον νέο υπουργού Προστασίας του Πολίτη να ξεκαθαρίζει πως αποτελεί προτεραιότητα.
Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο ότι η πρώτη εντολή που έδωσε, και μάλιστα ελάχιστη ώρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, σχετιζόταν με την ενδυνάμωση της ομάδας.
«Ενισχύστε τη ΔΙ.ΑΣ. με αστυνομικούς τώρα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοΐδης. Έτσι, από αύριο το πρωί θα κινούνται στους δρόμους της πρωτεύουσας περισσότερες ομάδες της μηχανοκίνητης υπηρεσίας απ’ ότι το προηγούμενο διάστημα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι με πρόχειρους υπολογισμούς, περίπου 500 αστυνομικοί που το προηγούμενο διάστημα είχαν αποσπαστεί σε άλλες υπηρεσίες θα επιστρέψουν στην άμεση δράση και κατ’ επέκταση στην ομάδα ΔΙΑΣ. Μάλιστα, από τούδε και στο εξής θα ασχολούνται μόνο με τις περιπολίες, την εμφανή αστυνόμευση και την καταδίωξη κακοποιών.
Μάλιστα, από χτες έχουν στη διάθεσή τους 400 κράνη παραπάνω ενώ η ενίσχυση σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό αναμένεται να συνεχιστεί.
Απεργία των πληρωμάτων καμπίνας της Lufthansa - Πάνω από 900 πτήσεις ακυρώθηκαν
21:55
ΗΠΑ: Ψυχικά ανίκανος λόγω σχιζοφρένειας ο δολοφόνοςτης 23χρονης Ουκρανής μέσα σε τρένο - Δεν θα δικαστεί
21:43
Artemis II: Οι αστροναύτες του Orion επιστρέφουν απόψε στη Γη - Πού θα προσγειωθούν
21:32
Κλίμα κατάνυξης στην ακολουθία του Επιταφίου στη Μητρόπολη: Σε εξέλιξη η περιφορά στην Αθήνα (pics&vid)
21:26