Ζάκυνθος: Γύρισε στο σπίτι του ο πατροκτόνος
Τη μετάνοιά του για την πράξη του αλλά και τη χαρά του που θα βρεθεί στο σπίτι του εξέφρασε ο νεαρός πατροκτόνος της Ζακύνθου, κατά την άφιξή του στο νησί του χθες το βράδυ.
Ο 27χρονος αποφυλακίστηκε χθες το απόγευμα καθώς το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο αναγνωρίζοντάς του ωστόσο ελαφρυντικά.
Πλέον είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.
Ο 27χρονος έφθασε στο νησί με το τελευταίο δρομολόγιο από την Κυλλήνη προς τη Ζάκυνθο και στο λιμάνι τον περίμεναν η μητέρα του, ο πατριός του και ένα από τα αδέλφια του.
Στις δηλώσεις του ευχαρίστησε και τον κόσμο για την συμπαράστασή του. «Η αλήθεια φάνηκε», είπε και μίλησε για μια «νέα αρχή».
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Άρης με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις* από το Pamestoixima.gr
13:01
ΚΟΣΜΟΣ
Σενάρια για πρόωρες εκλογές εξετάζει η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας - Τι λέει στέλεχος του κόμματος της
12:58
ΕΛΛΑΔΑ
Κυρανάκης: «Ο Λυμπερόπουλος δεν θέλει λύση - Η υποχρέωση μηδενικών ρύπων αφορά λιγότερο από το 1% των ταξί» (vid)
12:48
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
IDEAL Holdings: Νέα Διοικητική δομή Ομίλου Πληροφορικής
12:40
ΚΟΣΜΟΣ