Μυτιλήνη: Συνελήφθη στο αεροδρόμιο με τμήματα από το απολιθωμένο δάσος
Στη σύλληψη ενός 57χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του τμήματα και θραύσματα από το απολιθωμένο δάσος του νησιού.
Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στην κατοχή του πέντε τεμάχια και 15 θραύσματα τμημάτων απολιθωμάτων τα οποία και κατασχέθηκαν. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα, της δασικής νομοθεσίας, καθώς και του αδικήματος της κλοπής.
Να σημειωθεί ότι είναι ο τρίτος επισκέπτης του νησιού φέτος το καλοκαίρι, ο οποίος αναχωρώντας για τη χώρα προορισμού του στην Ευρώπη, συλλαμβάνεται με τμήματα απολιθωμάτων από το απολιθωμένο δάσος.
Στο σύνολό τους τα κατασχεθέντα απολιθώματα παραδίδονται στο φορέα διαχείρισης του μνημείου, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Σιγρίου.
Συρία: Συνελήφθη ο βασικός ύποπτος της σφαγής της Τανταμόν το 2013
18:43
Fed: Έκλεισε η έρευνα για τον Πάουελ και άνοιξε ο δρόμος για την επικύρωση του Γουόρς
18:34
Τα ονόματα των Γιάννη Μπουτάρη και Διονύση Σαββόπουλου θα δοθούν σε πάρκα της Θεσσαλονίκης
18:24
Ο Πολωνός πρωθυπουργός αμφισβητεί το κατά πόσον οι ΗΠΑ είναι «πιστές» στην άμυνα της Ευρώπης
18:15