Θύμα αρρωστημένου χιούμορ o Κάρολος Παπούλιας - Ο δημοσιογράφος που τον «πέθανε»
Θύμα του Ιταλού δημοσιογράφου Tommasso Debenedetti έπεσε και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.
Ένα tweet από έναν λογαριασμό που ισχυριζόταν πως ανήκει στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένο προκάλεσε πανικό στα social media.
Η ανάρτηση έγραφε, στα αγγλικά, πως ο «Κάρολος Παπούλιας, τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πέθανε σε ηλικία 90 ετών».

Πολλά ειδησεογραφικά μέσα μετέδωσαν την είδηση αυτή, ωστόσο όπως αποδείχτηκε, επρόκειτο για ακόμη μια (κακόγουστη) φάρσα του Ιταλού δημοσιογράφου - στο στόχαστρο του οποίου είχουν μπει στο παρελθόν κι άλλα δημόσια πρόσωπα, μεταξύ αυτών ο Κώστας Γαβράς, πριν από ένα χρόνο.

Ο Tommaso Debenedetti είχε επίσης ανακοινώσει τον «θάνατο» του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ, πριν από περίπου 7 χρόνια, φάρσα που είχε, μάλιστα, εκτοξεύσει για λίγο την τιμή του πετρελαίου.
Και με ανακοίνωσή του, το γραφείο του Παναγιώτη Πικραμμένου γνωστοποιεί ότι ο λογαριασμός στο twitter στο όνομά του αντιπροέδρου είναι πλαστός.
Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται επίσης ότι ήδη έχει ζητηθεί η παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να «κατέβει» ο επίμαχος λογαριασμός, να εντοπιστούν οι δράστες και να αναζητηθούν οι ευθύνες.
Καλλιθέα: Απόγνωση από τη φωτιά σε διαμέρισμα - Κατέρρευσε ο γιος, η μητέρα πήδηξε από το μπαλκόνι
19:32
Οι 27 πτήσεις για 24 αγώνες: Το αποτύπωμα άνθρακα του προέδρου της FIFA στο Μουντιάλ
19:22
Πάνω από 40 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα
19:10
Κοστούμι, πισίνα... βουτιά: Ο Μαμντάνι εγκαινίασε την έναρξη του καλοκαιριού στη Νέα Υόρκη
18:59