Ματαιώνεται ο διαγωνισμός για τις νέες ταυτότητες
Ματαιώνεται στο παρόν στάδιο η διαγωνιστική διαδικασία προμήθειας ταυτοτήτων και λοιπών εγγράφων ασφαλείας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. η κίνηση αυτή γίνεται προκειμένου ο σχετικός διαγωνισμός να επαναπροκηρυχθεί με νέες προδιαγραφές, ώστε τα νέα έντυπα ταυτότητας να περιλαμβάνουν πέραν των στοιχείων ταυτότητας και όλα τα αναγκαία στοιχεία για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.
Με τη νέα αυτή ηλεκτρονική «κάρτα του πολίτη» η επικοινωνία και οι συναλλαγές με το δημόσιο, τις εθνικές και διεθνείς κρατικές Αρχές θα απλοποιηθούν σημαντικά.
«Οι πολίτες θα απολαμβάνουν, λόγω διαλειτουργικότητας, ασφαλείς, φιλικές και αξιόπιστες υπηρεσίες χωρίς περιττές, γραφειοκρατικές και χρονοβόρες διαδικασίες», τονίζει η αστυνομία.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Υφ. Παιδείας: 250.000 «αιώνιοι» φοιτητές διαγράφονται από 31/12
15:08
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Θεοδωρικάκος: Ρεκόρ πληρωμών από αναπτυξιακούς νόμους - 340 εκατ. ευρώ το 2025
15:06
ΚΟΣΜΟΣ
Αντίο στην 24ωρη ημέρα αλλά... όχι ακόμα - Από πότε θα διαρκούν 25 ώρες
15:05
ΧΡΗΜΑ
Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για τον νέο φορέα ακινήτων - Ποιοι θα υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές
14:57
ΕΛΛΑΔΑ