Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογείται σήμερα ο Ρουπακιάς
Απαντήσεις για όσα έγιναν το βράδυ της 17ης προς 18η Σεπτεμβρίου 2013 δίνει σήμερα στους δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς.
Για πρώτη φορά, έξι χρόνια μετά από τη δολοφονία στο Κερατσίνι, ο καθ' ομολογία δολοφόνος του 34χρονου μουσικού, Γιώργος Ρουπακιάς, απολογείται δημόσια, ενώπιον των φυσικών δικαστών του και ακροατηρίου για το έγκλημα στο Κερατσίνι, που έδωσε το έναυσμα για την έρευνα της Δικαιοσύνης σχετικά με τη δράση της Χρυσής Αυγής.
Ο Γιώργος Ρουπακιάς συνελήφθη επ' αυτοφώρω στη σκηνή του εγκλήματος, όταν ο ίδιος ο Παύλος Φύσσας τον υπέδειξε στους αστυνομικούς, λίγο πριν ξεψυχήσει μαχαιρωμένος στο πεζοδρόμιο της Παναγή Τσαλδάρη.
Στο παρελθόν, ο Γιώργος Ρουπακιάς έχει ισχυριστεί ότι επιτέθηκε στον Παύλο Φύσσα «γιατί αυτός ήταν ο πρώτος που βρήκα μπροστά μου αφότου με τράβηξαν κάποιοι από την ομάδα αυτή από το αυτοκίνητο. Και οι άλλοι βέβαια μου επιτέθηκαν αλλά εγώ χτύπησα αποκλειστικά το θύμα γιατί αυτός βρισκόταν πιο κοντά μου».
Επίσης, έχει υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε τον Παύλο Φύσσα και ότι δεν τον έστειλε κάποιος εκεί.
Στην Οικονομική Αστυνομία γνωστοί τραγουδιστές για την υπόθεση Καμπούρη - Τι κατέθεσαν
11:03
Περίπου 1.500 λιγότερα Airbnb στο κέντρο της Αθήνας μέσα σε μια χρονιά
10:57
Η καταγγελία που ξεσκέπασε τον Καμπούρη: Εργαζόμενη έπαιρνε 600 ευρώ, της δήλωνε 20.000 ετησίως
10:53
Η Ουάσινγκτον ζητά επισήμως «περισσότερες πληροφορίες» από τη Ρωσία για το κρούσμα πανώλης
10:45