ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας Παύλου Φύσσα: Η Μάγδα έχει τα όριά της

Πατέρας Παύλου Φύσσα: Η Μάγδα έχει τα όριά της
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σε δηλώσεις για την απολογία Ρουπακιά προχώρησε ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, Παναγιώτης.

Έξω από το Εφετείο ερωτήθηκε από δημοσιογράφους σημειώνοντας πως «αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο Ρουπακιάς προσπαθεί να το κάνει να φανεί σαν απλή ανθρωποκτονία. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Είπε πολλά ψέμματα. Να σας πω ένα που είπε; Είπε ότι το μαχαίρωμα ήταν άμυνα. Πήρε μετά όμως τον Πατέλη τηλέφωνο και του είπε "μαχαίρωσα τον Φύσσα"».

Ερωτηθείς για την απουσία της συζύγου του, για πρώτη φορά από την δικαστική αίθουσα, απάντησε: «Με τη Μάγδα Φύσσα είναι άλλο θέμα. Άνθρωπος είναι, αντοχές έχει».

Αμετανόητος και εξοργιστικός ο Ρουπακιάς

Ο Γιώργος Ρουπακιάςπεριέγραψε λεπτό προς λεπτό τι συνέβη το απόγευμα της 17ης Σεπτεμβρίου, προκαλώντας την οργή του ακροατηρίου και την έντονη αντίδραση της πρόεδρου της έδρας, όταν έκανε λόγο για «μια απλή ανθρωποκτονία....».

«Δεν μπορείτε ποτέ να λέτε απλή ανθρωποκτονία...» αντέτεινε αμέσως η πρόεδρος.

«Λέει ψέμματα κυρία πρόεδρε, λέει ψέμματα. Έκανε σούμο και φοβήθηκε τον Παύλο;». Η φωνή του πατέρα του Παύλου Φύσσα που έσπευσε να πλησιάσει την έδρα για να τον ακούσει η πρόεδρος, ήταν η αντίδραση σε όσα ισχυρίζεται απολογούμενος ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του παιδιού, Γιώργος Ρουπακιάς.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε και πάλι στο δικαστήριο πως ευρισκόμενος σε καθεστώς φόβου και πανικού έβγαλε το πτυσσόμενο μαχαίρι και χτύπησε τον μουσικό χωρίς να θέλει να τον σκοτώσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ