Σεισμός Αθήνα: Καθυστερήσεις στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά
«Από την πρώτη στιγμή υπήρξαν συντονισμένες ενέργειες και ενεργοποίηση του κρατικού μηχανισμού, του Λιμενικού Σώματος, της Πυροσβεστικής, της ΕΜΑΚ. Θέλαμε να αποκλείσουμε την απώλεια ανθρώπινης ζωής και θα λάβουμε όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του χώρου». Αυτά ανέφερε πριν από λίγο σε δηλώσεις του, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης ο οποίος βρέθηκε άμεσα στο σημείο κατάρρευσης του παλιού ταινιοδιάδρομου στο λιμάνι του Πειραιά.
«Είμαστε εδώ, είμαστε ψύχραιμοι, είμαστε παρόντες και αντιμετωπίζουμε την οποιαδήποτε δυσκολία», τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης .
Σημειώνεται ότι τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά που είναι προγραμματισμένα από τις 5 μέχρι και τις 6 το απόγευμα θα αναχωρούν μισή ώρα αργότερα λόγω της έντονης κυκλοφοριακής συμφόρησης.
SPONSORED
Ζωολογικός κήπος της Ταϊπέι καλωσόρισε ένα ζευγάρι κόκκινα πάντα από την Κίνα
23:44
Η Lego λανσάρει τη Σαγράδα Φαμίλια με 12.060 κομμάτια - Το μεγαλύτερο σετ που έχει δημιουργήσει
23:34
«Πλήξαμε περίπου 150 θέσεις της Χεζμπολάχ μέσα σε 48 ώρες», λέει το Ισραήλ
23:21
Ανησυχία στο Πεντάγωνο για παρακολουθήσεις Αμερικανών αξιωματούχων από το Ισραήλ
23:10