Σεισμός στην Αττική: Στο νοσοκομείο μια έγκυος και ένα παιδί
Μία έγκυος και ένα παιδί με ελαφρά τραύματα, παραμένουν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κλήθηκε και μετέφερε Βελγίδα υπήκοο βρισκόμενη σε κατάσταση εγκυμοσύνης, αρχικά στο νοσοκομείο «Ε.Βενιζέλου», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το έμβρυο είναι καλά και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».
Φέρει ελαφρά τραύματα και ενδέχεται να παραμείνει στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.
Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαία Κυριακού», παραμένει για προληπτικούς λόγους παιδί που μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα από το Καμετερό με ιδιωτικό μέσο. Επίσης, μικρός αριθμός πολιτών επισκέφθηκαν νοσοκομεία της Αττικής προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς έφεραν μικροτραυματισμούς.
Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ενημερώνεται διαρκώς για την κατάσταση, ενώ από την πρώτη στιγμή έθεσε σε αυξημένη ετοιμότητα όλα τα νοσοκομεία της Αττικής σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας. Διευκρινίζεται ότι η αυξημένη ετοιμότητα δεν σημαίνει ότι μεταβάλλεται το εφημεριακό καθεστώς.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα εφημερεύουν τα νοσοκομεία, «Θριάσιο», «Ιπποκράτειο» και «Ερυθρός Σταυρός».
SPONSORED
Κινηματογραφική καταδίωξη στη Μεσσηνία: Άνδρας έκλεψε όχημα και συνελήφθη μετά από τροχαίο
18:47
Στο στόχαστρο του Ιράν υποθαλάσσια καλώδια του Ορμούζ - Πώς θα επηρέαζε από τράπεζες έως τηλεργασία
18:36
Παγκόσμια ανησυχία από την έξαρση σπάνιου στελέχους του Εμπόλα στη ΛΔ Κογκό
18:27
Τουρκία: Πέθανε ο αδερφός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου που είχε δεχθεί πυροβολισμό
18:18