Φωτιές σε Μυτιλήνη και Ιωάννινα
Μάχη με δύο φωτιές σε Μυτιλήνη και Ιωάννινα δίνει αυτή την ώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Να σημειωθεί πως η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου στον Κιθαιρώνα Αττικής είναι σε ύφεση.
Στην Μυτιλήνη η φωτιά καεί αγροτική έκταση στην περιοχή Νησέλια. Σύμφωνα με Πυροσβεστική στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτες οικίες, ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν κινδυνεύουν.
«Πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στην περιοχή Νησέλια Μυτιλήνης. Επιχειρούν 16 πυροσβέστες, 5 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα και 2 αεροσκάφη Πετζετέλ», αναφέρεται στην ενημέρωση της Υπηρεσίας στο Twitter.
Την ίδια ώρα, φωτιά ξέσπασε και στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα σε περιοχή μεταξύ των οικισμών Ασβεστοχώρι και Κοσμηρά. Η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.
Για την κατάσβεσή της, έχουν κινητοποιηθεί 28 πυροσβέστες,10 οχήματα & 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα.
Ποιες είναι οι ημερομηνίες καταβολής για τις συντάξεις του Σεπτεμβρίου
01:00
Θερινές εκπτώσεις 2026: Οδηγός για ασφαλείς αγορές - Προσοχή στις παγίδες
00:30
Ρέθυμνο: Πέντε νεαροί συνελήφθησαν για επίθεση σε 51χρονο Βρετανό
23:59
Κλείνει ο Λόφος Φινόπουλου από τα μεσάνυχτα - Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων
23:46