ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός Αθήνα – Νέο βίντεο: Στιγμές πανικού σε σούπερ μάρκετ όπου όλα καταρρέουν

Σεισμός Αθήνα – Νέο βίντεο: Στιγμές πανικού σε σούπερ μάρκετ όπου όλα καταρρέουν

Ο ισχυρός σεισμός των 5,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Αττική, αιφνιδίασε τους κατοίκους της πρωτεύουσας, οι οποίοι έσπευσαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια και τις δουλειές τους. Οι εικόνες που έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια του σεισμού αποτυπώνουν τον πανικό που επικράτησε.

«Δεν μπορούσαμε να ξεφύγουμε, είχαμε πέσει όλοι κάτω», με αυτές τις λέξεις μια γυναίκα που βρισκόταν μέσα σε σούπερ μάρκετ στη Χασιά περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησαν η ίδια και οι υπόλοιποι κατά τη διάρκεια του σεισμού.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη στιγμή που ο σεισμός της περασμένης Παρασκευής μετατρέπει το σούπερ μάρκετ σε… βομβαρδισμένο τοπίο. Τα προϊόντα πέφτουν από τα ράφια στο πάτωμα και ο κόσμος, πανικόβλητος, προσπαθεί να βγει από το μαγαζί.

Μια γυναίκα που καθόταν στο γραφείο της, προσπαθεί να μπει κάτω από άλλο γραφείο για να προστατευτεί. «Τρομακτικές στιγμές. Πανικοβλήθηκα πάρα πολύ η αλήθεια είναι», λέει ένας νεαρός άνδρας. «Έψαχνα ένα χώρο να μπω μέσα. Φοβόμασταν ότι θα πέσει το ξύλινο αντικείμενο που είχε τα ποτά», περιγράφει μία γυναίκα.



Στο βίντεο φαίνονται οι εργαζόμενοι αλλά και οι πελάτες του σούπερ μάρκετ, με τα χέρια στα κεφάλια τους, να προσπαθούν να προστατευτούν από τα προϊόντα που πέφτουν από τα ράφια και στη συνέχεια να απομακρυνθούν.

«Ήταν τόσα πολλά τα προϊόντα κάτω που δεν μπορούσαμε να βγάλουμε τον κόσμο, να βγούμε εμείς» λέει μία εργαζόμενη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ