ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Τον έπιασαν με κλεμμένα χρήματα και κοσμήματα αξίας 11.500 ευρώ

Κέρκυρα: Τον έπιασαν με κλεμμένα χρήματα και κοσμήματα αξίας 11.500 ευρώ
EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στη σύλληψη ενός 60χρονου ελληνικής καταγωγής προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας. Ο συλληφθείς  κατηγορείται ότι την περασμένη Κυριακή διέρρηξε, με τη βοήθεια ενός συνεργού, σπίτι στο κέντρο της πόλης, απ’ όπου αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews.gr, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάροςτου 60χρονου ημεδαπού και ενός ακόμη συνεργού του που αναζητείται, για το αδίκημα της κλοπής και κατά περίπτωση της παράνομης οπλοκατοχής.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο 60χρονος ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς κατά την αυτόφωρη διαδικασία την Δευτέρα το μεσημέρι, παραβίασε με την συνδρομή του συνεργού του την κεντρική πόρτα κατοικίας στην πόλη της Κέρκυρας τις βραδινές ώρες της Κυριακής και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της, το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποιηθήκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού στην κατοικία του 60χρονου, κατασχέθηκε ένας μηχανισμός ηλεκτρικής εκκένωσης (taser).

Ο 60χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ