ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Δραματικές εικόνες από το σημείο του τροχαίου

Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Δραματικές εικόνες από το σημείο του τροχαίου
ΑΝΤ1

Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα το γιο του επιχείρηματία Ζαχαριά, ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών, προσπαθούν να εξακριβώσουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Ήταν λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης, στη Λεωφόρο Τραπεζούντος στον αριθμό 88, στο ρεύμα από την Άνοιξη προς τις Αφιδνες, στον Άγιο Στέφανο όταν το ανθρακί Volkswagen Golf GTΙ που οδηγούσε ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, εξετράπη δεξιά της πορείας του και «καρφώθηκε» σε δέντρο με αποτέλεσμα ο 23χρονος να βρει τραγικό θάνατο.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα.

Όμως, την ίδια στιγμή, η οδηγός προσπάθησε να στρίψει και ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και με μεγαλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο.

Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός, ο οποίος διακομίστηκε στο ΚΑΤ. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πηγές της Τροχαίας, ο συγκεκριμένος δρόμος, αν και ευθεία, αποτελεί καρμανιόλα καθώς πολλοί οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα, ενώ στο παρελθόν έχουν σημειωθεί και πολλά ατυχήματα.

Ξύπνησαν τραγικές μνήμες

Το τραγικό δυστύχημα ξυπνά μνήμες από το θανατηφόρο τροχαίο του 24χρονου Γιώργου Βακάκη, γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo.

Το μοιραίο τροχαίο είχε συμβεί τον Φεβρουάριο του 2017 στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, όταν η Porsche που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της, έφυγε με το πλάι στον παράδρομο και έπεσε σαν πύραυλος πάνω σε σταθμευμένο όχημα.

Η 33χρονη Αποστολία Πατμάνογλου και ο μικρός γιος της, ηλικίας μόλις τριών ετών άφησαν την τελευταία τους πνοή, ενώ ξεψύχησε και ο φίλος του Βακάκη, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού της μοιραίας Porsche.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ