ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Περιστέρι: Βίντεο «προδίδει» την ταυτότητα του δράστη - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Δολοφονία Περιστέρι: Βίντεο «προδίδει» την ταυτότητα του δράστη - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Βίντεο από τη στιγμή της ψυχρής δολοφονίας μέσα στην καφετέρια γνωστού ηθοποιού στο Περιστέρι, έχει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη καθώς η κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει ξεκάθαρα την εικόνα του, αλλά και όλη τη σκηνή του εγκλήματος.

Με βάση αυτό το υλικό, οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να διαπιστώσουν ποιος είναι αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Το βιντεοληπτικό υλικό επιβεβαιώνει τις μαρτυρίες ότι δράστης και θύμα γνωρίζονταν.

Απ’ ό,τι φαίνεται προέκυψε έντονος διαπληκτισμός, με αποτέλεσμα ο δράστης να χάσει την ψυχραιμία του, να πυροβολήσει στον αέρα και αμέσως μετά να στρέψει το όπλο στο κεφάλι του θύματος και να πυροβολήσει μία φορά.

Η δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης την ώρα που βρίσκονταν κι άλλοι θαμώνες στο κατάστημα, ενώ χαρακτηριστική είναι η ψυχραιμία με την οποία κατάφερε να διαφύγει ο δολοφόνος.

Από το σημείο οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν τρεις κάλυκες από όπλο, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις τους κάνουν λόγο για προσωπικές διαφορές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ