ΕΛΛΑΔΑ

«Σκοτώθηκε για να μην χτυπήσει εμάς»: Συγκλονιστική μαρτυρία για το τροχαίο του Αλ. Ζαχαριά

«Σκοτώθηκε για να μην χτυπήσει εμάς»: Συγκλονιστική μαρτυρία για το τροχαίο του Αλ. Ζαχαριά
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

«Έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να μην χτυπήσει εμάς». Αυτή είναι η συγκλονιστική μαρτυρία επιβάτη οχήματος που προπορευόταν του αυτοκινήτου του Αλέξανδρου Ζαχαριά, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τραγικό δυστύχημα στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο.

Ο κύριος Γιάννης, μίλησε στο OPEN και αποκάλυψε πως ο 23χρονος Αλέξανδρος έπεσε πάνω στο δέντρο στην προσπάθειά του να μην καρφωθεί πάνω στο δικό του αυτοκίνητο.

«Εγώ έχω να πω για αυτό το παιδί, πιθανότατα φοβήθηκε μην με χτυπήσει, δηλαδή στην ουσία έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να μην χτυπήσει εμάς. Δηλαδή, μέσα μου είναι στεναχώρια μεγάλη, έσωσε εμένα και την πεθερά μου. Πιστεύω έτσι όπως ήταν, ένα δέκατο να ήταν, δεν μπορώ να υπολογίσω τον χρόνο, έτσι και μας χτυπούσε θα ήμασταν και εμείς νεκροί», ανέφερε αρχικά ο κ. Γιάννης και εξήγησε πώς συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο.

«Ανεβαίνω στην Τραπεζούντος και είναι να στρίψω για να πάω στο μαγαζί της γυναίκας μου. Έχω βγάλει φλας και σιγά-σιγά πολύ πιο μπροστά για να στρίψω. Την ώρα που στρίβω και μπαίνω μέσα στο στενό στην Παύλου Μελά ακούω ένα δυνατό θόρυβο, ένα μπαμ τρομερό. Σταματάω επί τόπου και βλέπω καρφωμένο ένα αυτοκίνητο μέσα σε ένα πεύκο. Έβγαζε, βέβαια, καπνούς από κάτω το αυτοκίνητο. Κοιτάζω μέσα και βλέπω έναν άνθρωπο πεσμένο», σημείωσε.

«Απέφυγε εμάς, σωθήκαμε εμείς και σκοτώθηκε το παιδί. Αυτό το παιδί έχασε τη ζωή του, γιατί πιθανότατα σκέφτηκε ότι μπορεί να χτυπήσει και εμένα. Έχω στεναχωρηθεί λες και είναι δικό μου παιδί», πρόσθεσε ο κ. Γιάννης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο συγκλονιστικές μαρτυρίες:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ