Φωτιά Τανάγρα: Καλύτερη η εικόνα του μετώπου - Αποχωρούν σταδιακά οι δυνάμεις
Σε ύφεση είναι πλέον η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 16:38 το απόγευμα της Τετάρτης στην Ασωπία Τανάγρας.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι δυνάμεις αποχωρούν σταδικά από το σημείο.
Συγκεκριμένα, στο μέτωπο αυτή την ώρα επιχειρούν κατάσβεση, συνολικά 73 πυροσβέστες με 21 οχήματα, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη.
Από την πρώτη στιγμή μετέβη στο σημείο της πυρκαγιάς ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ το έργο της κατάσβεσης συντονίζει ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Π.Σ. αντιστράτηγος Κολοκούρης.
Υπενθυμίζεται ότι κατόπιν εισήγησης του επικεφαλής των Πυροσβεστικών Δυνάμεων, απομακρύνθηκαν προληπτικά δύο μοναχοί από την Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία Τσάτσαρη, Ασωπίας Βοιωτίας και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο.
Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) βρίσκεται στην περιοχή, διερευνώντας τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς.
Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Άρης με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις* από το Pamestoixima.gr
13:01
Σενάρια για πρόωρες εκλογές εξετάζει η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας - Τι λέει στέλεχος του κόμματος της
12:58
Κυρανάκης: «Ο Λυμπερόπουλος δεν θέλει λύση - Η υποχρέωση μηδενικών ρύπων αφορά λιγότερο από το 1% των ταξί» (vid)
12:48
IDEAL Holdings: Νέα Διοικητική δομή Ομίλου Πληροφορικής
12:40