ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα Περιστέρι: 25χρονος Τούρκος το θύμα - Ανατροπή με τον δράστη

Έγκλημα Περιστέρι: 25χρονος Τούρκος το θύμα - Ανατροπή με τον δράστη
EUROKINISSI/ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ένας 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής είναι το θύμα της άγριας δολοφονίας στο Περιστέρι, καθώς πριν από λίγο εξακριβώθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Η αστυνομία ερεύνησε το κατά πόσο είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν. Όπως αποδείχθηκε, το 2018 ο 25χρονος είχε συλληφθεί για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Παράλληλα, οι ελληνικές Αρχές ερευνούσαν το ενδεχόμενο να εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης.

Την ίδια ώρα, όμως, έρχεται και μία ανατροπή στην υπόθεση αναφορικά με τον δράστη.

Όπως αποδείχθηκε από την ανάλυση του βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, ο δράστης της δολοφονίας δεν είναι το άτομο που καθόταν μαζί με το θύμα – όπως ήταν γνωστό έως τώρα – αλλά ένας άγνωστος άνδρας.

Ο εν λόγω άνδρας περίμενε να φύγει ο φίλος του θύματος και εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε, πυροβόλησε και μετά άρχισε να χτυπά με το κοντάκι του όπλου τον 25χρονο, ο οπoίος κείτονταν αιμόφυρτος πάνω στο τραπέζι.Στο βίντεο που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, έχει αποτυπωθεί όλο το άγριο έγκλημα και η εικόνα του δράστη.

Με βάση αυτό το υλικό, οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου να διαπιστώσουν ποιος είναι αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε το θύμα και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Η δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης την ώρα που βρίσκονταν κι άλλοι θαμώνες στο κατάστημα και είναι χαρακτηριστική η ψυχραιμία με την οποία κατάφερε να διαφύγει ο δράστης.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ