Μαρία Βλάχου: Πέθανε η γυναίκα – σύμβολο της επιχειρηματικότητας
Πέθανε στα 39 της χρόνια η Μαρία Βλάχου, το σύμβολο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.
Μετά από τον θάνατό της, η αδελφή της έγραψε: «Όταν η κάμπια κατάλαβε πως η ζωή της τελείωνε ξεκίνησε να πετάει. Η Μαρία μας σήμερα έγινε πεταλούδα».
Με αφορμή τον θάνατό της η Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων, που δημιουργήθηκε από την κοινότητα των start-up επιχειρηματιών ώστε να προωθηθεί ένα νέο μοντέλο επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένειά, τους φίλους και τους συνεργάτες της Μαρίας Βλάχου με το ακόλουθο μήνυμα:
«Σήμερα χάσαμε μία καλή φίλη, έναν υπέροχο άνθρωπο, μία νέα κοπέλα που μόλις είχε ξεκινήσει τη δική της οικογένεια, ένα σύμβολο της ελληνικής νεοφυούς επιχειρηματικότητας και της Ελλάδας που επιμένει και αγωνίζεται, τη Μαρία Βλάχου.
Η Μαρία πίστεψε στη δημιουργικότητα και το ταλέντο που κρύβεται σε καθέναν και καθεμιά μας, ακόμη και μέσα στην παρατεταμένη κρίση, και στήριξε την Ένωσή μας από την πρώτη στιγμή, άλλωστε και η ίδια υπήρξε ένα σπουδαίο ελληνικό success story.
Αυτόν τον αγώνα δεν κατάφερε δυστυχώς να τον κερδίσει, αλλά για όλους και όλες εμάς στην Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων θα είναι πάντα πηγή έμπνευσης και αναφοράς.
Καλό σου ταξίδι Μαρία μας!».
Ρεζά Παχλαβί προς τους Ιρανούς: «Μην φεύγετε από τους δρόμους»
10:49
Τραγωδία στη Λάρισα: 55χρονος κατέρρευσε ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο
10:42
Το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ απέκτησε ο Άλαν Κάμινγκ
10:32
Ιορδανία: Οι ένοπλες δυνάμεις συμμετείχαν στα χθεσινά πλήγματα των ΗΠΑ κατά του ISIS στη Συρία
10:21