Καθαρίζεται από εύφλεκτα υλικά το οικόπεδο στο Μάτι
Στον καθαρισμό του οικοπέδου στο Μάτι που έχει γίνει εστία κινδύνου για τους κατοίκους, εξαιτίας των εύφλεκτων υλικών που έχουν συγκεντρωθεί, προχωράνε συνεργεία από σήμερα το πρωί.
Η εξέλιξη έρχεται σαν συνέχεια της δέσμευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος στις προγραμματικές του δηλώσεις την περασμένη Δευτέρα στη Βουλή είχε δεσμευτεί ότι θα καθαριστεί άμεσα το οικόπεδο στο Μάτι στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί εδώ και ένα χρόνο 20.000 τόνοι καύσιμης ύλης και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων της περιοχής.
Με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που κατατέθηκε προχθές και έδωσε τη δυνατότητα στην κεντρική διοίκηση να παρεμβαίνει εκτάκτως για να αντιμετωπίζει τις συνέπειες φυσικών καταστροφών, ήδη από σήμερα το πρωί, συνεργεία έσπευσαν στην περιοχή και καθαρίζουν την έκταση στην οποία είχαν συγκεντρωθεί κορμοί δέντρων και εύφλεκτα υλικά.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Στις 15/1 το Νational Theater "Το πέμπτο βήμα" του Ντέιβιντ Άιρλαντ
13:25
Σαμαράς για Novartis: «Η δικαιοσύνη πιστοποίησε την πολιτική σκευωρία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»
13:19
Ποιοι εκπρόσωποι αγροτών θα συμμετέχουν στη συνάντηση με τον Μητσοτάκη στις 15.00
13:17
Σε ξενοδοχείο - κάστρο μεταφέρεται η τέταρτη σεζόν της σειράς «The White Lotus» (pics)
13:15