Χαλκιδική: Έκρηξη σε σκάφος - Τρεις τραυματίες
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στη μηχανή σκάφους, στην παραλία Άγιος Ιωάννης, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από την έκρηξη δημιουργήθηκε ωστικό κύμα, το οποίο έριξε το ένα παιδί στη θάλασσα, ενώ από την πτώση στο νερό, τραυματίστηκαν η μητέρα και τα δύο παιδιά.
Το σκάφος, στο οποίο, σύμφωνα με το voria.gr, επέβαινε μία οικογένεια με πέντε άτομα, τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς.
Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί.
Η πενταμελής οικογένεια παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου. Οι γιατροί που τους εξέτασαν εκεί έκριναν ότι το 8χρονο κοριτσάκι θα πρέπει να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς φέρει τραύματα στο θώρακα και στην κοιλιά. Η υγεία όλων των υπολοίπων κρίθηκε ότι δεν εμπνέει ανησυχία.
Η έκρηξη σημειώθηκε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων λουόμενων, καθώς η παραλία του Αγίου Ιωάννη είναι από τις πιο πολυσύχναστες αυτή την περίοδο.
Η FIFA αυξάνει τα χρηματικά έπαθλα για τις 48 ομάδες του Μουντιάλ 2026
23:46
Αποκάλυψη για τον βομβαρδισμό της αμερικανικής βάσης στο Κουβέιτ από το ιρανικό μαχητικό F-5
23:34
ΣΚΗΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ: Η ένοπλη επίθεση στο δείπνο του Τραμπ, τα κενά ασφαλείας και το μανιφέστο του «μοναχικού λύκου»
23:22
Τουρκία: Ρώσος πυγμάχος πανηγύριζε τη νίκη του μέσα σε ρινγκ και ξυλοκοπήθηκε άγρια από φιλάθλους (vid)
23:10