ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Τραυματισμός 8χρονης από έκρηξη σε ταχύπλοο στη Σιθωνία

Χαλκιδική: Τραυματισμός 8χρονης από έκρηξη σε ταχύπλοο στη Σιθωνία
voria.gr

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης μεταφέρεται 8χρονο κοριτσάκι που τραυματίστηκε το μεσημέρι, από έκρηξη σε ταχύπλοο σκάφος στο οποίο επέβαινε με τους γονείς του και τα δύο αδέλφια του, στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ιωάννη, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, από την έκρηξη, τα αίτια της οποίας παραμένουν άγνωστα, εκδηλώθηκε φωτιά στο σκάφος, αλλά ευτυχώς ο χειριστής του, πιθανότατα ο πατέρας της 8χρονης, πρόλαβε να το οδηγήσει στην ακτή.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς η φωτιά είχε σβήσει πριν φτάσουν οι πυροσβέστες.

Η πενταμελής οικογένεια παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου. Οι γιατροί που τους εξέτασαν εκεί έκριναν ότι το 8χρονο κοριτσάκι θα πρέπει να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς φέρει τραύματα στο θώρακα και στην κοιλιά. Η υγεία όλων των υπολοίπων κρίθηκε ότι δεν εμπνέει ανησυχία.

Η έκρηξη σημειώθηκε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων λουόμενων, καθώς η παραλία του Αγίου Ιωάννη είναι από τις πιο πολυσύχναστες αυτή την περίοδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ