ΕΛΛΑΔΑ

Τι αποκαλύπτει ο αστυνομικός που ανέκρινε τον συζυγοκτόνο της 37χρονης

Τι αποκαλύπτει ο αστυνομικός που ανέκρινε τον συζυγοκτόνο της 37χρονης

Ο αστυνομικός της ασφαλείας Κοζάνης που ανέκρινε τον 40 χρόνο συζυγοκτόνο αποκαλύπτει στο CNN Greece τις δραματικές ώρες της ανάκρισης αλλά και το πως έφτασαν στην αποκάλυψη της δολοφονίας.

Μετά από 20 ώρες που τον είχα μπροστά μου τον κοίταξα και του είπα. Εσύ τη σκότωσες τη γυναίκα σου και όλα είναι θέατρο αυτό πιστεύω. Δεν τρομοκρατήθηκε καθόλου ακόμα και τη στιγμή που του είπα ότι βρήκαμε το πτώμα της γυναίκας του θαμμένο. Παρέμενε ψύχραιμος και μάλιστα προσπάθησε να δείξει δήθεν και έκπληκτος”.

Στην αρχή της έρευνας του είπα πως εγώ πιστεύω ότι αυτός σκότωσε τη γυναίκα του και ενώ περίμενα ότι θα γινόταν έξαλλος και θα έφτανε μέχρι και να με χτυπήσει, εκείνος δεν αντέδρασε καθόλου. Μάλιστα όταν ομολόγησε και μας περιέγραψε τα πάντα για τη δολοφονία και πως την έθαψε τον ρώτησα αν θέλει κάτι και ενώ περίμενα να μου ζητήσει κάτι που να έχει σχέση με τα παιδιά του, εκείνος ζήτησε νερό και αργότερα έφαγε κανονικά και το φαγητό που του πήγαμε στο κρατητήριο.

Ο αστυνομικός ήταν μαζί του και στο χωράφι που πήγαν για να βρουν το σημείο που την είχε θάψει.

Ήταν ατάραχος. Παρακολουθούσε τη σκηνή που σκάβαμε και το βλέμμα του δεν χαμήλωσε ούτε μια στιγμή. Η μόνη του κουβέντα όταν κατάλαβε ότι είχαν όλα αποκαλυφθεί ήταν: "ναι εγώ το έκανα"

Ο 40χρονος θα οδηγηθεί αύριο στον ανακριτή, ενώ κρατείται σε καθεστώς αυστηρής παρακολούθησης καθώς υπό τον φόβο να επιχειρήσει να κάνει κακό στον εαυτό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ