ΕΛΛΑΔΑ

Ταυτοποιήθηκε ο νεκρός που βρέθηκε σε ψυγειοκαταψύκτη στην Καλλιθέα

Ταυτοποιήθηκε ο νεκρός που βρέθηκε σε ψυγειοκαταψύκτη στην Καλλιθέα
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ταυτοποιήθηκε και τυπικά πριν από λίγο ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός μέσα στον ψυγειοκαταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

Πρόκειται για τον 69 χρόνο συνταξιούχο ναυτικό που διέμενε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα πριν πάρει διαζύγιο από τη Βουλγάρα σύζυγο του. Την αναγνώριση έκανε ο αδελφός του ο οποίος είχε δηλώσει την εξαφάνιση του και πριν από ένα χρόνο.

Αυτή την ώρα γίνεται νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

kallithea ptwma1

Τι είχε προηγηθεί

Στο διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ευαγγελιστρίας 37, έμενε μία γυναίκα με καταγωγή από τη Βουλγαρία, η οποία έχει μήνες να δώσει σημεία ζωής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο διαμέρισμα του 65χρονου διέμενε μια μεσήλικη οικιακή βοηθός από την Βουλγαρία, και η οποία έχει επιστρέψει στη χώρα της μαζί με το παιδί της.

Το πτώμα του άνδρα είδε δικαστικός επιμελητής, όταν πήγε να παραδώσει ένα ένταλμα κατάσχεσης στην οικιακή βοηθό που είχε δηλώσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα ως τόπο κατοικίας της. Ο δικαστικός επιμελητής, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε την πόρτα ανοιχτή και μπήκε στο διαμέρισμα όπου ανακάλυψε το μακάβριο εύρημα. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και έφτασε στο σημείο σε λίγα λεπτά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ