Ξαναχτύπησαν οι «ποντικοί» της Μυκόνου: Διάρρηξη σε πολυτελή κατοικία Γάλλου
Χτύπησαν και πάλι οι «ποντικοί» της Μυκόνου, αυτή τη φορά βάζοντας στο «στόχαστρο» την πολυτελή κατοικία ενός Γάλλου.
Σύμφωνα με πληροφορίας το νέο κρούσμα διάρρηξης σημειώθηκε στην περιοχή της Φτελιάς. Οι δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν το παράθυρο της πολυτελούς μονοκατοικίας και αφού μπήκαν κατάφεραν να αρπάξουν περίπου 5.000 ευρώ και κοσμήματα που η αξία τους φτάνει τα 35.000 ευρώ.
Το νέο κρούσμα έρχεται μια ημέρα μετά τις τρεις διαρρήξεις σε σπίτια τουριστών στο νησί των ανέμων. Οι Αρχές εκτιμούν ότι στην περιοχή δραστηριοποιούνται ομάδες διαρρηκτών που βάζουν στο μάτι πολυτελείς κατοικίες πλουσίων τουριστών.
Και γι´ αυτό το λόγο κάθε χρόνο στη Μύκονο μεταβαίνουν και αστυνομικοί από την Αθήνα με εμπειρία στην σύλληψη οργανωμένων κυκλωμάτων.
«Έτοιμοι να συμβάλουμε στην ασφαλή διέλευση στα Στενά του Ορμούζ»: Κοινή δήλωση έξι χωρών
15:55
CrediaBank: Στήριξη στον αγροδιατροφικό τομέα της Κρήτης σε συνεργασία με το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο
15:51
Η Μαντόνα εθεάθη στη Βενετία για τα γυρίσματα της σειράς «The Studio» (pics)
15:45
Στις φλόγες τυλίχθηκε σπίτι σε περιοχή της Κορινθίας (pics&vid)
15:45