Άγρια συμπλοκή στην πλατεία Εξαρχείων
Σε άγρια συμπλοκή κατέληξε, για ακόμη μια φορά όπως δείχνουν όλα, η διαμάχη μεταξύ συμμοριών εμπόρων ναρκωτικών στα Εξάρχεια.
Αργά χθες το απόγευμα, αλλοδαποί, κυρίως Αλγερινοί – Μαροκινοί ενεπλάκησαν σε καυγά πάνω στη πλατεία Εξαρχείων. Ακολούθησε άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ, τουλάχιστον, 20 ατόμων.
Στη θέα των αστυνομικών που έφτασαν στη πλατεία, οι αλλοδαποί άρχισαν να τρέχουν για να εξαφανιστούν και μάλιστα ένας από αυτούς προσπάθησε να κρυφτεί σε ένα σχολείο μπαίνοντας στην αυλή.
Ακολούθησε καταδίωξη και συνελήφθη, ενώ ακόμη ένας αλλοδαπός συνελήφθη μέσα στο αυτοκίνητό του την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει.
Πάνω στον δεύτερο από τους συλληφθέντες βρέθηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών.
ΧΡΗΜΑ
Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα ψηφιακής ενδυνάμωσης ηλικιωμένων και ΑμεΑ - Ποιοι οι δικαιούχοι
01:00
ΧΡΗΜΑ
Κατώτατος μισθός: Ποιοι εργαζόμενοι θα δουν αυξήσεις τον Απρίλιο
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Η ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΙΣ «ΦΛΟΓΕΣ»: Σφοδρά κύματα επιθέσεων Ισραήλ και ΗΠΑ στο Ιράν - Τα αντίποινα της Τεχεράνης και η β' φάση πολέμου
23:55
ΕΛΛΑΔΑ
Ηράκλειο: Κρατούμενη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με κουβέρτα
23:49
ΕΛΛΑΔΑ