Πάτρα: Διέφυγε του κινδύνου ο 3χρονος που έπαθε ηλεκτροπληξία
Το 3χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε από ηλεκτροπληξία όταν έβαλε το χέρι του σε πρίζα, έχει διαφύγει του κινδύνου.
Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέα Ηλιάδη, «το καρδιογράφημα ήταν καλό. Δεν μας έδειξε αλλοιώσεις στην καρδιά και το παιδί θα συνεχίσει τη νοσηλεία του στο Καραμανδάνειο», όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του patrastimes.gr.
Εξάλλου, σύμφωνα με την διοικήτρια του Καραμανδανείου, Βασιλική Γεωργιοπούλου, η μεταφορά του μικρού αγοριού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο έγινε περισσότερο για λόγους ασφαλείας, προκειμένου να αντιμετωπισθεί καλύτερα αν υπήρχε κάποια επιπλοκή.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΠΕΚΕΠΕ – Ειρήνη Κατσινοπούλου: «Πηγή του κακού» η ενίσχυση της κατοχής γης και όχι της παραγωγής
12:13
ΚΟΣΜΟΣ
Ρωσία: Ποινική έρευνα για τον θάνατο εννέα βρεφών σε νοσοκομείο της Σιβηρίας
12:05
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΣ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Αποκλεισμοί επ΄αόριστον από τους «σκληρούς» των αγροτικών μπλόκων: Συσκέψεις για κλιμάκωση, σκέψεις για απόβαση στην Αθήνα
12:04
ΕΛΛΑΔΑ
Νεκρό δελφίνι ξεβράστηκε στις ακτές της Κρήτης (pic)
12:04
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ