ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση σε εφοριακούς στην Κρήτη: «Με προκάλεσαν και έριξα κανά δυο», λέει ο οδηγός

Επίθεση σε εφοριακούς στην Κρήτη: «Με προκάλεσαν και έριξα κανά δυο», λέει ο οδηγός
Screen grab

Την δική του πλευρά παρουσιάζει ο οδηγός του φορτηγού, Νεκτάριος Δελιδάκης, που κατηγορείται ότι χτύπησε τους δύο εφοριακούς στην Κρήτη οι οποίοι του έκαναν έλεγχο.

Ο οδηγός εμφανίστηκε με την παρέλευση του αυτοφώρου, οπότε και δεν απειλείται πλέον με χειροπέδες και μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA υποστήριξε ότι χτύπησε τον έναν εφοριακό ο οποίος του επιτέθηκε πρώτος ενώ για την γυναίκα εφοριακό είπε πως «έφαγε μία».

«Με σταμάτησαν και με ρώτησαν τι είχα φορτωμένο. Τους απάντησα αγροτικό προϊόν, κάρβουνα. Τους έδειξα τα χαρτιά. Ήταν τέσσερις» λέει και υποστηρίζει πως ενώ τα έγγραφά του ήταν σωστά με τις απαραίτητες θεωρήσεις (σφραγίδες) δόθηκε εντολή να του κοπεί πρόστιμο 500 ευρώ.

«Του είπα να καλέσει αστυνομία και ότι θα τον δείρω όταν θα έρθει. Γιατί μου τα κάνεις αυτά; Είμαι ταλαιπωρημένος άνθρωπος. Κόψτε του 500 ευρώ είπε πάλι. Επέμεινα να καλέσει αστυνομία και μου απάντησε να τον δείρω εκείνη την ώρα» υποστηρίζει ο οδηγός.

«Δεν με προκάλεσε απλά, μου επιτέθηκε. Ήταν πιο ψηλός και πιο γεροδεμένος. Του έριξα κανά δύο, ήρθε και η κοπέλα η άλλη έφαγε και αυτή μία, ούτε κατάλαβα πως έγινε» συμπληρώνει υποστηρίζοντας πως αντιμετωπίζει μια δύσκολη περίοδο.

Υποστήριξε ότι δεν πέταξε πέτρες και ότι υποστηρίζουν οι εφοριακοί είναι ψέματα. «Στην περιοχή μου δεν κόβω δελτίο αποστολής, μόνο όταν πηγαίνω παραγγελία» σημειώνει και υποστηρίζει πως είναι αγρότης και δουλεύει για το μεροκάματο οπότε δεν είχε να πληρώσει το πρόστιμο. «Ένιωσα απειλή. Δεν ξέρω τι θέλανε. Τους έδωσα τα νόμιμα βιβλία και ήθελε να γράψει πρόστιμο. Μπορεί να ήθελε και λεφτά. Τόσοι είναι παράνομοι, εγώ είμαι νόμιμος και έμπλεξα» καταλήγει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ