ΕΛΛΑΔΑ

Σαλαμίνα: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικο ποδηλάτη

Σαλαμίνα: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικο ποδηλάτη
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

Σοκ έχει προκαλέσει η εγκατάλειψη ενός παιδιού μετά από ατύχημα στα Παλούκια της Σαλαμίνας.

Με κολάρο, ράμματα κι εγκαύματα στα χέρια του ο Λευτέρης ζητάει την τιμωρία του ανθρώπου που τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε. «Να βρεθεί αυτή η γυναίκα γιατί άνθρωπο δε μπορώ να την πω από τη στιγμή που με παράτησε» λέει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR και τη Γεωργία Χάρδα.

Την Τετάρτη το απόγευμα πήρε το ποδήλατό του για να πάει στο περίπτερο στα Παλούκια της Σαλαμίνας. Στην οδό Καραϊσκάκη η ορατότητα είναι περιορισμένη και σύμφωνα με μαρτυρίες ένα λευκό αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο παιδί.

«Είδαμε το παιδί σε αυτό το σημείο πεσμένο δε μπορούσε να κουνηθεί, εδώ είναι το αίμα του παιδιού το ποδήλατο εκεί... ο κόσμος είπε ότι ήταν μια ξανθιά γυναικά η οποία βγήκε είδε ότι συγκεντρώθηκε κόσμος κι έφυγε. Έχουμε υλικό από κάμερες» εξομολογείται ο πατέρας του Λευτέρη, Στυλιανός Σούρας.



Έκκληση να βρεθεί ο ένοχος


Οι γονείς του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπος που τραυμάτισε το παιδί τους εξαφανίστηκε. Κάνουν έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι να το καταθέσει στην τροχαία της Σαλαμίνας για να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός. Η μητέρα του 14χρονου ζητάει τη βοήθεια του κόσμου προκειμένου να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε.

Η οικογένεια του έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του χτυπημένου Λευτέρη, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο ώστε εντοπιστεί γρήγορα η οδηγός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ