ΕΛΛΑΔΑ

Ιατροδικαστής για την αστροφυσικό: Σκοτώθηκε από πτώση – Ακαριαίος ο θάνατος

Ιατροδικαστής για την αστροφυσικό: Σκοτώθηκε από πτώση – Ακαριαίος ο θάνατος
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ / INTIME NEWS

Την εκτίμηση ότι η άτυχη 35χρονη Νάταλι Κρίστοφερ σκοτώθηκε από πτώση εξέφρασε ο ιατροδικαστής, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Ο ιατροδικαστής που βρέθηκε επί τόπου και εξέτασε τη σορό της άτυχης κοπέλας στο σημείο απεφάνθη η 35χρονη έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

«Μετά την αυτοψία του χώρου όλη η κατάσταση συνάδει με πτώση από ύψος», δήλωσε αρχικά ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης και πρόσθεσε ότι η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ θα μεταφερθεί σήμερα, Παρασκευή, στην Αθήνα για νεκροψία-νεκροτομή.

«Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες. Υπάρχει μία πρωτογενής κηλίδα κάτω από το κεφάλι του θύματος. Και τα άλλα στοιχεία που έχουμε συλλέξει συνάδουν ότι επήλθε ακαριαίος θάνατος από πτώση από μεγάλος ύψος», πρόσθεσε ο ίδιος.

Πώς εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 35χρονης

Η Ικαρία βρισκόταν σε κατάσταση συναγερμού για 72 και πλέον ώρες, ωστόσο το απόγευμα της Τετάρτης το πτώμα της γυναίκας εντοπίστηκε καταπλακωμένο από πέτρινους όγκους σε χαράδρα περίπου 1,5χλμ από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου έμενε με τον σύντροφό της.

Το πρωί της Πέμπτης έφτασε στο νησί ο ιατροδικαστής και πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο σημείο της τραγωδίας.

Ο ιατροδικαστής και το κλιμάκιο του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής έφτασαν στο σημείο όπου σκοτώθηκε η αστροφυσικός, καθώς είχε απαγορευτεί η μετακίνηση της σορού της μέχρι να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ