Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε στη λίμνη Κερκίνη
Ένα πτώμα αγνώστου ταυτότητας, το οποίο ανήκει σε γυναίκα, βρέθηκε νωρίς το απόγευμα μέσα στη λίμνη Κερκίνη, στο ύψος του φράγματος του Λιθότοπου.
Όπως μεταδίδει το diktyotv.gr, το πτώμα εντόπισαν μέσα στο νερό ψαράδες της περιοχής και αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία.
Τελικά, χρειάστηκε να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ προκειμένου να μπορέσουν να ανασύρουν το πτώμα από τη λίμνη.
Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, δεν έχει ακουστεί να έχει εξαφανιστεί κάποια γυναίκα, ούτε έχει δηλωθεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάποια εξαφάνιση στην αστυνομία.
PHOTO 1 / 3
ΕΛΛΑΔΑ
Ένοχοι οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών - Οι ποινές
11:58
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Κορκίδης: Στάσιμες πωλήσεις στις εκπτώσεις - Περιορισμένη αύξηση του τζίρου
11:53
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης για συμφωνία με Chevron: «Καμία απώλεια κυριαρχικών δικαιωμάτων - Χτύπημα στο παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο»
11:49
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λαζαρίδης για πόρισμα ΟΠΕΚΕΠΕ: «Το πρόβλημα αποδείχθηκε βαθύ και διαχρονικό»
11:47
CULTURE