Ανοιχτές οκτώ κλιματιζόμενες αίθουσες για τον καύσωνα το Σάββατο
Οκτώ κλιματιζόμενες Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων θα είναι το Σάββατο ανοιχτές για την προστασία των ευάλωτων ομάδων από τις υψηλές θερμοκρασίες, που αναμένεται να επικρατήσουν.
Παράλληλα, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου λειτουργεί ο τηλεφωνικός αριθμός του δήμου Αθηναίων 1595 ως ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
Οι αίθουσες που θα λειτουργούν ως σημεία δροσιάς είναι οι Λέσχες Φιλίας Αγίου Παύλου, Κουκακίου, Νέου Κόσμου, Άνω Πετραλώνων, Κολοκυνθούς, Αγίου Ελευθερίου, Αγίου Μελετίου και Αμπελοκήπων.
Επίσης, ο δήμος καλεί τους πολίτες να φροντίζουν και εκείνοι να παραμένουν γεμάτες με φρέσκο δροσερό νερό οι 40 ποτίστρες για τα αδέσποτα που έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της Αθήνας.
ΔΙΕΘΝΗ
«Η διεθνής αβεβαιότητα αποτελεί βασικό παράγοντα κινδύνου για την ευρωζώνη», δηλώνει η Λαγκάρντ
23:44
ΚΟΣΜΟΣ
Ελον Μασκ: «Τα λεφτά δεν αγοράζουν την ευτυχία» αναγνωρίζει ο πλουσιότερος στο κόσμο
23:35
ΣΠΟΡ
Παρτιζάν - Παναθηναϊκός 78-62: Χωρίς ενέργεια οι «πράσινοι» παραδόθηκαν στο Βελιγράδι
23:28
ΚΟΣΜΟΣ
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σχεδιάζουν προσωρινή στέγαση Παλαιστινίων στην ελεγχόμενη από το Ισραήλ νότια Γάζα
23:26
ΚΟΣΜΟΣ