Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 23χρονος που δάγκωσε αστυνομικό στο πόδι
Στη σύλληψη νεαρού που δάγκωσε αστυνομικό στο πόδι, προχώρησαν αστυνομικοί που κλήθηκαν να επέμβουν σε περιστατικό σε κέντρο ένταξης μεταναστών, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται, σύμφωνα με την Αστυνομία, για έναν Ιρανό ηλικίας 23 ετών που βρισκόταν μέσα στον χώρο του Κέντρου Ένταξης Μεταναστών του δήμου Θεσσαλονίκης, στην οδό Μοναστηρίου.
Ο νεαρός προκαλούσε εντάσεις στο χώρο του κέντρου και γι' αυτό τον λόγο κλήθηκαν αστυνομικοί της διμοιρίας των ΜΑΤ.
Μόλις η ομάδα των αστυνομικών βρέθηκε στο σημείο, ο 23χρονος επιτέθηκε σε έναν από τους αστυνομικούς που επιχειρούσαν να τον ακινητοποιήσουν και τον δάγκωσε στο πόδι. Ο αστυνομικός διεκομίσθη για προληπτικούς λόγους στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια αποχώρησε.
Ο νεαρός που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη για πρόκληση σωματικής βλάβης και απείθεια και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.
Κατέρρευσε παλιό σπίτι σε πολυσύχναστο σημείο της Χαλκίδας - Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς (vids)
23:16
Ολυμπιακός - ΑΕΚ 0-1: «Διπλό» τίτλου για την «Ένωση» - Ακυρώθηκε γκολ των Πειραιωτών στο 98'
23:04
Σε τουλάχιστον επτά συνεντεύξεις σήμερα ο Τραμπ συνέχισε τις απειλές κατά του Ιράν
22:52
Θεσσαλονίκη: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο - Μεταφορά μέσω θαλάσσης
22:40