Νέα επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια
Νέα επιχείρηση πραγματοποίησε χθες το βράδυ η ΕΛ.ΑΣ στην πλατεία Εξαρχείων και την γύρω περιοχή.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), σε συνεργασία με αστυνομικούς των ΜΑΤ, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων της ΓΑΔΑ για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην περιοχή.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης προσήχθησαν οκτώ αλλοδαποί, από τους οποίους συνελήφθησαν τέσσερις για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της πλαστογραφίας, των ναρκωτικών και του νόμου περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, ο ένας κατείχε πλαστό δελτίο ταυτότητας αλλοδαπής αρχής, ο δεύτερος εννέα συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους περίπου 13 γραμμαρίων και οι άλλοι δυο στερούνταν εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Τρεις άνδρες συνελήφθησαν για υπόθεση εμπρησμού στα Χανιά
20:47
Ουρές χιλιομέτρων στην κάθοδο του Κηφισού – Πού υπάρχουν καθυστερήσεις
20:36
Σοβαρό τροχαίο στην Κηφισιά: ΙΧ ανατράπηκε μετά από σύγκρουση – Δύο εγκλωβισμένοι
20:30
Με επιτυχία η ημερίδα με θέμα «Τα Αρχαία Ελληνικά στην Εκπαίδευση και την Ηγεσία του Μέλλοντος» του Executive MBA του ΕΚΠΑ (pics)
20:18