Βρέθηκε νεκρός στο κανάλι του Μόρνου 22χρονος που τον αναζητούσαν μία εβδομάδα
Τραγική ήταν η κατάληξη του 22χρονου άνδρα πακιστανικής καταγωγής ο οποίος αναζητούνταν εδώ και μία εβδομάδα, όταν έπεσε στο κανάλι του ποταμού Μόρνου που τροφοδοτεί τις μονάδες επεξεργασίας της ΕΥΔΑΠ, κοντά στο Μελισσοχώρι Θήβας.
Σύμφωνα με τα όσα είχαν αναφέρει οι ομοεθνείς του, θέλησε να πλύνει τα χέρια του στο νερό και φαίνεται ότι γλίστρησε και έπεσε μέσα παρασυρόμενος από τα ορμητικά ρεύματα.
Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες είχαν καταθέσει ότι τον έβλεπαν να κουνάει τα χέρια του και να προσπαθεί να πιαστεί από κάπου, πριν χαθεί από το οπτικό τους πεδίο.
Καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας υπήρξαν αναζητήσεις για την εύρεση του και δυστυχώς βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, στο σημείο της σίτας του φράγματος στη Δαφνούλα Δερβενοχωρίων, σύμφωνα με το lamianow.gr.
Συγκεκριμένα, οι αρχές ενημερώθηκαν για πτώμα στην επιφάνεια του καναλιού και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση, αφού η σορός βρισκόταν σε δύσκολο σημείο. Δύτες της 1ης και άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ανέσυραν τον άτυχο 22χρονο λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν χρειάστηκε η χρήση βάρκας, αλλά ορειβατικός εξοπλισμός, σχοινιά και φορείο προκειμένου να ανασυρθεί η σορός.
Τραγωδία στη Μεσσηνία: 48χρονη τουρίστρια πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης
10:20
Μάρω Κοντού: Η «κυρία Κοκοβίκου» άφησε για πάντα τον «Αντωνάκη» της
10:15
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 28χρονος με δύο κιλά κάνναβη αλλά και «σοκολάτα»
10:10
ΣΥΡΙΖΑ: Ορκίστηκε στη θέση του Γιώργου Καραμέρου η Μυρτώ Κοροβέση - Θα ανεξαρτητοποιηθεί
10:02