Αττική: Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων και εκδρομέων την Τρίτη
Το μέτρο της προληπτικής απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και «ευπαθείς» περιοχές εφαρμόζεται και αύριο Τρίτη στις περιοχές που ο δείκτης επικινδυνότητας για εκδήλωση δασικής πυρκαγιάς, σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, είναι κατηγορίας 4 ή 5.
Για αύριο προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις περιφέρειες Αττικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Έβρος, Σαμοθράκη), Βόρειου Αιγαίου (Λήμνος), Πελοποννήσου (Κορινθία, Αργολίδα), Στερεάς Ελλάδας (Εύβοια, Σκύρος, Βοιωτία, Φθιώτιδα) και Θεσσαλίας (Σποράδες).
Η απαγόρευση κυκλοφορίας αφορά την ημέρα πρόβλεψης και έχει ισχύ καθ' όλο το 24ωρο.
Για την περιφέρεια Αττικής η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων αφορά ενδεικτικά το πευκοδάσος και την παραλία του Εθνικού Πάρκου Σχινιά - Μαραθώνα, στον λόφο Λυκαβηττού, στο Αττικό Άλσος, στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας, στο Άλσος Προφήτη Ηλία στην Καστέλα, στο δασικό οδικό δίκτυο Υμηττού. Πάρνηθας Πεντέλης, Ποικίλου όρους, όρους Αιγάλεω, Κιθαιρώνα, όρος Πατέρα και Γεράνεια όρη, στον εθνικό δρυμό Σουνίου κ.λπ.
Δύο νεκροί από αμερικανικό πλήγμα σε σκάφος στον Ειρηνικό ύποπτο - Ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών(vid)
18:26
Η THEON συνάπτει δεσμευτική συμφωνία για την απόκτηση πλειοψηφικού ποσοστού της γαλλικής MERIO
18:23
Global Sumud Flotilla: Μέχρι 10 Μαΐου παρατείνει το Ισραήλ την κράτηση των δύο ακτιβιστών
18:12
Κηφισιά: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον διανομέα που πέταγε πέτρες σε περαστικούς
18:01