Αττική: Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων και εκδρομέων την Τρίτη
Το μέτρο της προληπτικής απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και «ευπαθείς» περιοχές εφαρμόζεται και αύριο Τρίτη στις περιοχές που ο δείκτης επικινδυνότητας για εκδήλωση δασικής πυρκαγιάς, σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, είναι κατηγορίας 4 ή 5.
Για αύριο προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις περιφέρειες Αττικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Έβρος, Σαμοθράκη), Βόρειου Αιγαίου (Λήμνος), Πελοποννήσου (Κορινθία, Αργολίδα), Στερεάς Ελλάδας (Εύβοια, Σκύρος, Βοιωτία, Φθιώτιδα) και Θεσσαλίας (Σποράδες).
Η απαγόρευση κυκλοφορίας αφορά την ημέρα πρόβλεψης και έχει ισχύ καθ' όλο το 24ωρο.
Για την περιφέρεια Αττικής η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων αφορά ενδεικτικά το πευκοδάσος και την παραλία του Εθνικού Πάρκου Σχινιά - Μαραθώνα, στον λόφο Λυκαβηττού, στο Αττικό Άλσος, στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας, στο Άλσος Προφήτη Ηλία στην Καστέλα, στο δασικό οδικό δίκτυο Υμηττού. Πάρνηθας Πεντέλης, Ποικίλου όρους, όρους Αιγάλεω, Κιθαιρώνα, όρος Πατέρα και Γεράνεια όρη, στον εθνικό δρυμό Σουνίου κ.λπ.
Θεσσαλονίκη: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο - Μεταφορά μέσω θαλάσσης
22:40
«Ήταν τυχεροί»: Με πύραυλο που εκτοξεύτηκε από τον ώμο η κατάρριψη του F-15 λέει ο Τραμπ
22:29
Η Ρωσία καλεί τις ΗΠΑ να «εγκαταλείψουν τα τελεσίγραφα» στο Ιράν
22:17
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 3.700.000 ευρώ
22:05