Φωτιά στην Εύβοια: Οι εναέριες «μάχες» με τις φλόγες που κατέγραψε drone της Πυροσβεστικής
Στη μάχη της κατάσβεσης της ανεξέλεγκτης φωτιάς στην Εύβοια βρίσκονται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα τα εναέρια μέσα της Πυροσβεστικής.
Από τις 6 το πρωί, επτά αεροσκάφη και επτά ελικόπτερα, δύο εκ των οποίων του ελληνικού στρατού, πραγματοποιούν ρίψεις στο πύρινο μέτωπο, ενώ στις εναέριες επιχειρήσεις συμμετέχουν και δύο συντονιστικά ελικόπτερα.
Επιχειρούν επίσης, 227 πυροσβέστες με 75 πυροσβεστικά οχήματα, επτά ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, το ΜΕΤΠΕ, το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο «ΟΛΥΜΠΟΣ».
Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Πυροσβεστική, αποτυπώνονται οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των πιλότων ελικοπτέρων, που επιχειρούν σε δύσβατα σημεία στην περιοχή Αγριλίτσα, όπου ξεκίνησε η μεγάλη πυρκαγιά τα ξημερώματα της Τρίτης.
Δείτε το βίντεο από drone της Πυροσβεστικής:
Φραν Ντρέσερ για Τιμοτέ Σαλαμέ: «Ο θαυμασμός του κόσμου μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή»
11:43
2nd Annual Workforce Mobility Summit: The Metaklisis Model
11:43
Η Κάγια Κάλας προτείνει «μοντέλο Μαύρης Θάλασσας» για τα Στενά του Ορμούζ
11:41
Στις Βρυξέλλες οι ΥΠΕΝ της ΕΕ: Μια διεθνής κρίση χτυπάει τη πόρτα της Ευρώπης
11:40