ΕΛΛΑΔΑ

Η Μυρτώ για μπάνιο στη θάλασσα επτά χρόνια μετά την κακοποίησή της

Η Μυρτώ για μπάνιο στη θάλασσα επτά χρόνια μετά την κακοποίησή της
Facebook

Επτά χρόνια μετά τη φρικτή της κακοποίηση, η Μυρτώ, το 16χρονο -τότε- κορίτσι που η περιπέτεια του συγκλόνισε όλη τη χώρα ένιωσε ξανά τη χαρά της θάλασσας.

«Πρώτο μπάνιο μετά από επτά χρόνια», έγραψε στην ανάρτησή της η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσου, για να δεχθεί αμέσως δεκάδες ευχές από γνωστούς, φίλους, αλλά και ανθρώπους που έχουν συγκινηθεί από την περιπέτεια της κοπέλας.

Υπενθυμίζεται πως η Μυρτώ στα 16 της είχε κακοποιηθεί άγρια από έναν Πακιστανό.

Η νεαρή έκανε διακοπές στην Πάρο με τη μητέρα και την αδελφή της. Η άτυχη κοπέλα είχε βρεθεί αναίσθητη με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και όλο της το σώμα σε βράχια, σε παραλία της Πάρου, στις 22 Ιουλίου του 2012.

Η Μυρτώ νοσηλεύθηκε επί μήνες, σε κρίσιμη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο στην Αθήνα, ενώ παράλληλα η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στον δράστη, Αχμέτ Βακάς, λίγο πριν καταφέρει να διαφύγει από το νησί.

Η πορεία για την αποκατάσταση της υγείας της είναι μακρά. Έχει νοσηλευθεί στις ΗΠΑ, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, ενώ κάθε -έστω μικρό- βήμα της προς μια όσο το δυνατόν φυσιολογική ζωή προκαλεί συγκίνηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ