Ενώπιον εισαγγελέα ο φερόμενος εμπρηστής στον Πύργο
Την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Πύργου πέρασε το πρωί της Παρασκευής, ο άνδρας που κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση και κατά την προσαγωγή του, επιτέθηκε στον οδηγό και τους άλλους δύο πυροσβέστες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Συγκεκριμένα, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετά τη φωτιά που ξέσπασε στην Παλαιοβαρβάσαιανα, προσήγαγαν ως ύποπτο έναν άνδρα, κάτοικο της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του, ο ύποπτος επιτέθηκε στους άνδρες της Πυροσβεστικής με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει.
Μάλιστα ο οδηγός του οχήματος προσπαθώντας να προστατευτεί από τον ύποπτο σταμάτησε απότομα το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με δεύτερο υπηρεσιακό όχημα που ακολουθούσε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.gr, ο ύποπτος άνδρας έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αρχές.
Ο χάρτης πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως και την Πέμπτη 30 Απριλίου
06:00
Νέα παράταση για τις αιτήσεις του Κοινωνικού Τουρισμού μέχρι την Τετάρτη το βράδυ (29/04)
05:00
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Σήμα Διαφορετικότητας»
04:00
Youth Pass: Στις 15 Μαίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων - Αναλυτικά η διαδικασία
03:00